Achiziționăm miere de albine în cantități en-gros:
salcâm, rapiță, polifloră.
Achitarea 100% la cumpărare.
Telefoane de contact:
Ina - 069-168-311; Sergiu - 068-773-730.
Procedura:
1. Ne contactați și ne comunicați tipul de miere și cantitatea pe care doriți să o vindeți.
2. Colaboratorii noștri coordonează și stabilesc data pentru deplasarea în teritoriu și prelevarea probelor de miere.
3. Efectuăm analiza de leborator a probelor de miere.
4. În baza rezultatelor de laborator se ia decizia de a achiziționa (sau nu) mierea.
5. Colaboratorii noștri coordonează și stabilesc data pentru deplasarea în teritoriu și achiziționarea mierii.
6. Achitarea se efectuează pe loc in numerar. Transportarea mierii o asigurăm noi.
7. Colaboratorii noștri coordonează și stabilesc data pentru deplasarea în teritoriu și returnarea tarei.
Actele necesare pentru vinzarea/achizitionarea mierii:
1) Forma 2 eliberata de oficiul teritorial ANSA
2) copia buletinului de identitate a prisacarului
3) certificat eliberat de primăria locală despre posesia prisacii/familiilor de albine
Condiții față de miere:
1) mierea trebuie se corespundă cerințelor Reglementării Tehnice ”Miere Naturală” (condiții organoleptice, fizice și chimice)
2) nu este admisă prezența reziduurilor de antibiotice.
![]() |
Visapina-Impex este o companie premiată ce se axează pe identificarea surselor locale de miere ecologic pură, selectarea din toate regiunile țării, procesarea materiei prime, ambalarea și exportul mierii naturale de albine.
Compania a fost fondată în 2015, cu sediul și blocurile de producere în Republica Moldova. Fabrica este amplasată în orașul Orhei (partea centrală a R. Moldova) și cuprinde o suprafață de producție de 330 mp și o suprafață de depozitare de 170 mp, cu un număr permanent de 14 angajați. Capacitatea curentă este de până la 60 de tone de miere exportată lunar. Mierea este livrată în butoaie de metal de 300kg destinate pentru transportarea și păstrarea produselor alimentare. Fiecare lot este însoțit de certificate necesare și rapoartele încercărilor de laborator. |
|
![]() |
Controlul calității este asigurat prin respectarea cu strictețe a: - Directivei 2001/110 / CE a Consiliului din 20 decembrie 2001 privind mierea, - Regulamentului tehnic național „Miere naturală” nr. 661 din 13 iunie 2007 (cerințe de calitate, siguranță alimentară etc. în timpul producției și vânzării pentru consum de către oameni), - programului intern HACCP al companiei și - prevederilor standardului internațional ISO 22000 pentru sistemul de management al siguranței alimentelor (Visapina este certificată conform ISO 22000: 2005). |
|
![]() |
Procesul tehnologic include preîncălzirea mierii, lichefierea, filtrarea și omogenizarea. Datorită monitorizării permanente a temperaturii și utilizării echipamentelor specializate sunt păstrate calitățile valoroase are mierii. |
Ne puteți expedia un mesaj completând câmpurile de mai jos.